Udvikling af Apps til iPhone


Mange virksomheder benytter sig i dag af Apps. Dette er nemlig en rigtig nem metode til at holde kontakten med kunderne på, og det er samtidig rigtig brugervenlig for kunderne. Man kan vælge at få udviklet en App løsning, som virker på tværs af de forskellige platforme. Man kan dog også bare vælge at få udviklet en App til iPhone, altså iOS platformen.

Ved at udvikle en App til en platform kan man sikre, at denne kører upåklageligt. Mange vil nok tænke, at det er hæmsko kun at lave en App til en platform, men det behøver det så sandelig ikke at være. Man kan finde en hel masse opgørelser om, hvilken platform ens kunder hovedsagligt bruger. Hvis det viser sig, at det er iOS(apple), så er det altså rigtig smart at udvikle en App, som kun fungerer til dette. På denne måde er man nemlig sikret at ramme sit hovedsegment med en App, som virker fejlfrit.

Udvikling af Apps til Android
I dag er Apps et rigtig vigtigt redskab, som mange virksomheder benytter sig af. De giver nemlig udbyderen mulighed for hele tiden at være i kontakt med sine kunder, da Appen er et enkelt klik væk. Der findes rigtig mange forskellige typer Apps, og der er mange ting man skal tage stilling til, når man skal have lavet App udvikling

Man skal blandt andet vælge, hvilken platform den skal udgives på. Man kan vælge en App udvikling, som virker på tværs af platforme, men man kan også vælge en App, som kun er udviklet til en plaform, såsom Androids. Når Appen kun skal udvikles til en platform, så er det en smule nemmere at sikre, at Appen fungerer fuldstændig optimalt. Det behøver heller ikke være en hæmsko kun at vælge en platform. Det kan jo være, et ens kunder hovedsagligt benytter sig af Android, og på denne måde kan man altså nå ud til de fleste kunder med en fantastisk App.