Massage
 

Der findes rigtig mange forskellige uddannelser i Danmark, og i særdeleshed mange hvor man arbejder med mennesker og deres problemer og lidelser. Dette gælder især ved uddannelser som akupunktør, fysioterapeut, kiropraktor, massør og lignende. Ved at have en af disse uddannelser hjælper man både mennesker fysisk og psykisk.

Flere af uddannelserne har også med velvære at gøre. Dette har fx massage uddannelse - og akupunktøruddannelsen. Meget afhænger af hvor man kommer til at arbejde. På massage klinikker vil massøren opleve en blanding af behandling og velværekure, hvor begge dele vil være med til at styrke patientens psyke. se også Innovagoods massageapparat

Hvad enten man vælger at blive massør, kiropraktor, fysioterapeut eller andet, så vil man føle, at man gør en forskel. Dette kan nemlig ses på patienten fra behandling til behandling. Det er et yderst givende arbejde, da man vil opleve taknemmelighed hver dag over at have hjulpet med et problem, som måske har fyldt rigtig meget af hverdagen tidligere.

Se mere info her:

afspændingsmassage  
aroma massage  
cupping massage
fysiurgisk massage